Daruri pentru familiile sărace

Cu ajutorul Domnului vrem să luăm câte o crapră pentru fiecare familie din Burundi. Am luat deja 13 capre:

Avem momentan o listă cu 53 de familii. Ajută-ne să luăm încă 109 capre. O capră costă aproximativ 100 lei . Puteți dărui orice sumă, oricât ar fi de mică, fiecare leu contează.

👉Dăruiți pentru capre în contul bancar BCR:
RO95RNCB0688165956130001 (orice monedă).
Nume: Asociația Hristos în Africa (specificați „familii sărace” sau „capre”)

Dăruiți online prin card folosind formularul de mai jos:

3 comentarii la „Daruri pentru familiile sărace”

 1. Dragilor, i-am spus copilului meu de 5 ani: „cel mai puternic om este cel care este prieten al lui Dumnezeu”. Si asta este adevarul cel mare, pe care orice minte poate sa-l inteleaga.
  Cine poate sa te vindece de boala pe care doctorii nu o pot vindeca? Cine poate sa te scape de un pericol iminent, pe care nu-l banuiai poate? Cine poate scapa omenirea intreaga de la un dezastru? Si asta doar pentru lucrurile vazute.
  Apoi cine te poate scapa de bantuirea demonilor? Doctorul care te declara bolnav psihic si-ti da pastile care te lipsesc de vointa si vlaga, devenind o leguma? Cine te scapa de propriile pacate/ patimi cu care poate te lupti de o viata si nu te poti dezrobi? Cine iti poate ierta pacatele si usura constiinta?
  Cine iti poate da mantuirea (care doar ne imaginam ce inseamna)?
  Nimeni nu ne poate ajuta decat Dumnezeu Cel adevarat, Intreit.

  Răspunde
 2. Buna ziua,
  Se pot trimite și jucării sau haine? Aveți pe cineva în țară ( România) care le-ar putea colecta și apoi să le ducă acolo ?
  Va mulțumesc

  Răspunde
  • Doamne ajută! Momentan preferăm să luăm aceste obiecte de acolo deoarece e mult mai ieftin ca și cost (pe lângă costurile legate de transport, cheltuielile vamale sunt cel puțin egale cu valoarea pachetelor..). Așadar puteți dărui orice sumă cu destinația haine sau jucării și noi vă informăm când le dăm.

   Răspunde

Lasă un comentariu